Forside Om Regensen Optagelse Regensielt Symposion Regens.samfundet
Kontakt

Netradio om Regensen

MONTAGE (05.06.2004 ; sendt første gang 1995)

Om den rigtige ånd til den rette karriere - om det så bare er Klokker på Regensen.
To unge mænd pisser over kors ude på lokummet. De er ved at lægge de sidste strategier før aftenens valgkamp. Den ene er "statsministerkandidaten". Han skal markedsføres og den tro partisoldat funderer over, hvordan han bedst kan gøre nytte, efter at de har pisset af. Der er generalforsamling på et af Danmarks ældste Kollegier, Regensen, bygget af Christian Den 4. i 1623.

af Henrik Georg Larsen

DANMARK KORT CLASSIC (21.10.2003)

- Der er mange interessante legater man kan søge, hvis man ellers opfylder betingelserne. Som studerende med bopæl på Regensen i Kbh. har man i mere end 350 år f.eks. kunnet søge om studiestøtte fra "Den halshuggede jomfrus legat". En dramatisk betegnelse med historisk gys og gru i.

af Lone Nørmark

Filosoffen p Regensen (08.04.2005)

Dagens Danmarksbillede er taget p Regensen i Kbenhavn. Efter studieophold i Madrid, Paris og Berlin flyttede den unge filosof Malte Lyneborg ind p det traditionsrige kollegium, og fortller her om det at vlge filosofi som levevej, om livet p Regensen og om pantomimetegneserier - et resultat af mange abstrakte tanker.

Af Anders Sgaard

(Udsendelsen er p.t. desvrre ikke tilgngelig p DR's hjemmeside)

Fortidens studenterliv (27.08.2006)

P1 har fundet "Alle tiders historie" ved at sprge regensianer Troels Roland om, hvordan det var at vre studerende for 3-400 r siden. Herunder kommer vi forbi Regensen og hrer om dens historie.

af Steffen Klint


regensen.dk | kontakt | Opdateret d. 29.8.2006